agioritikovima

Η Αγία Γραφή είναι ο άγιος Λόγος του Θεού

Είναι το μεγαλύτερο best seller βιβλίο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έχει μεταφραστεί σε πάνω από 340 γλώσσες, και αποσπάσματά της σε 2064 γλώσσες και διαλέκτους. Και πως μπορεί να μη συμβαίνει αυτό αφού χαρακτηρίζεται μοναδικός ανεκτίμητος θησαυρός για τον καθένα προσωπικά. Και τούτο οφείλεται γιατί έχει γραφτεί από τον Ένα και Μοναδικό συγγραφέα, το Θεό. Αυτόν που γνωρίζει τις ανάγκες των ανθρώπων και μπορεί να δώσει τις λύσεις, γιατί απλά Αυτός είναι ο δημιουργός μας.

Η Βίβλος αποτελείται από 66 βιβλία, που συντάχθηκαν από διαφορετικούς συγγραφείς, σε τρεις διαφορετικές γλώσσες, κάτω από διαφορετικές περιστάσεις, και συγγραφείς σχεδόν κάθε κοινωνικής τάξης: πολιτικοί, αγρότες, βασιλιάδες, ψαράδες, ιερείς, τελώνες, άλλοι με σπουδές και άλλοι αγράμματοι. Οι περισσότεροι συγγραφείς ήταν άγνωστοι ο ένας στον άλλο, έγραψαν σε διάφορες περιόδους, κατά τη διάρκεια περίπου 1600 ετών. Και όμως, όλα αυτά τα βιβλία συνθέτουν ένα και μοναδικό βιβλίο, το Βιβλίο των βιβλίων, την Αγία Γραφή.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας